Mai sunt 19.334 locuri libere pentru a doua etapă de admitere în învăţământul profesional şi învăţământul dual

  • Info IPTDupă prima etapă de admitere în învăţământul profesional şi în învăţământul dual au mai rămas libere:

  • 17.614 locuri pentru învăţământul profesional de stat;
  • 1.720 locuri pentru învăţământul dual.

Detalii despre unităţile de învăţământ care mai au locuri libere pentru învăţământul profesional şi pentru învăţământul dual se regăsesc aici, iar o situaţie centralizată la nivel naţional privind numărul de locuri libere se poate regăsi aici. Se pot consulta locurile libere rămase şi pentru învăţământul profesional şi dual special aici.

Etapa a doua de admitere în învăţământul profesional de stat va începe în data de 29 august 2017, iar înscrierea elevilor se derulează:

  • în perioada 29-31 august 2017, până la ora 15:00 la unităţile de învăţământ profesional la care au rămas locuri la care au rămas locuri libere în urma etapei I de admitere și care organizează sesiune de preselecție pe baza fișelor de înscriere în învățământul profesional de stat;
  • în perioada 4-5 septembrie 2017 la unitățile de învățământ profesional la care au rămas locuri libere în urma etapei I de admitere și care nu organizează sesiune de preselecție pe baza fișelor de înscriere în învățământul profesional de stat.

Detalii privind perioadele aferente admiterii în etapa a doua în învăţământul profesional pentru anul şcolar 2017-2018 se regăsesc aici.

Etapa a doua de admitere în învăţământul dual va începe în data de 29 august 2017, iar înscrierea elevilor se derulează în perioada 29-30 august 2017, până la ora 15:00 la unitățile de învățământ care au ofertă pentru învățământul dual și la care au rămas locuri libere în urma etapei I de admitere, pe baza fișelor de înscriere în învățământul profesional de stat, la care se anexează fișa de opțiuni pentru învățământul dual care se eliberează și se completează la unitatea de învăţământ care organizează învățământ dual.

Detalii privind perioadele aferente admiterii în etapa a doua în învăţământul dual pentru anul şcolar 2017-2018 se regăsesc aici.
Fișiere atașate:

Categorii

Important

Operatorii economici pot solicita până la data de 23 noiembrie 2018 şcolarizarea elevilor în învăţământul dual şi profesional pentru anul şcolar 2019-2020

Învățământul profesional reprezintă un traseu de formare profesională inițială care se organizează p...

Calendarul admiterii în învățământul profesional de stat și în învățământul dual pentru anul școlar 2019-2020, aprobat prin OMEN 5031/2018

A fost publicat în Monitorul Oficial nr. 823/26.09.2018, Ordinul Ministerului Educaţiei Naţionale nr...

Compendiumul de bune practici pentru creșterea vizibilității și atractivității IPT – Povești de succes, volumul II

Vocea foștilor absolvenți de învățământ profesional și tehnic se face auzită prin intermediul Compen...

Mai sunt 21.951 locuri libere pentru a doua etapă de admitere în învăţământul profesional şi învăţământul dual

După prima etapă de admitere în învăţământul profesional şi în învăţământul dual, la data de 6 iulie...

Invitație la competiția europeană CedefopPhotoAward

Stimați profesori, Dragi elevi,Vă invităm să fiți parte a unei competiții la nivel european!Ced...