Săptămâna europeană a meseriilor, 9-13 noiembrie 2020

Săptămâna europeană a meseriilor (European Vocational Skills Week 2020), eveniment anual organizat la inițiativa Comisiei Europene, aflat la a V-a ediție, se desfășoară în acest an în perioada 9 - 13 noiembrie și are drept scop promovarea la nivel european a exemplelor de bună practică în formarea competențelor profesionale. În această perioadă sunteți invitați să organizați activități și evenimente  care pot aduce recunoaștere școlii dumneavoastră, profesorilor, elevilor și operatorilor economici parteneri.

Înregistrarea acestor evenimente se poate face accesând link-ul:
https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/events-and-activities_en 

De asemenea vă puteți înscrie la VET excellence Awards, premiile oferite de diverse structuri europene pentru excelența în educație și formare profesională.

Mai multe informații puteti afla accesând link-ul: 
https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/awards-vet-excellence-2020_en

NU RATAȚI OPORTUNITATEA DE A VĂ FACE CUNOSCUȚI LA NIVEL EUROPEAN!

Mesajul doamnei Cristina Chiriac, ambasadorul României pentru Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale (9-13 noiembrie 2020). #DiscoverYourTalent


CNDIPT, punct național de contact pentru Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale 2020, vă incurajeaza să participați la acest eveniment european, înscriindu-vă activitățile deosebite pe care le organizati cu elevii și pentru elevi, pentru promovarea bunelor practici din invatamantul profesional si tehnic. Detalii referitoare la actiitatile pe care le puteti inscrie precum si modul de inscriere pe website-ul  Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale 2020 le regasiti in Scrisoarea Comisiei Europene - Cum puteti deveni parte a saptamânii Europene a Competentelor Profesionale.