Invitație la competiția europeană CedefopPhotoAward

Stimați profesori, 
Dragi elevi,

Vă invităm să fiți parte a unei competiții la nivel european!

CedefopPhotoAward 2018 este o inițiativă aprobată de Comisia Europeană, în cadrul Săptămânii europene a competențelor profesionale (European vocational skills week) care urmărește să prezinte experiențe din domeniul formării profesionale (VET)  și să sporească vizibilitatea învățământului profesional și tehnic în Europa.

La competiție pot participa grupuri de 4 elevi, coordonați de un profesor, cu o “POVESTE „ în imagini (fotografie orignală) care captează diferite aspecte ale învățământului profesional și tehnic din școală/companie/localitate.  Povestea în imagini trebuie însoțită de o scurtă narațiune și trimisă pe adresa de e-mail  cedefopphotoaward@cedefop.europa.eu până la data de 15 iulie 2018.

Se vor acorda 3 premii pentru cele mai bune POVEȘTI:
  • Premiul I și Premiul II – echipele împreună cu profesorul vor merge la Viena-Austria în perioada Săptămânii europene a competențelor profesionale (5-9 noiembrie 2018) și vor participa la Dineul de gală din 8 noiembrie unde vor prezenta aceste povești și la Ceremonia de decernare a premiilor din 9 noiembrie.
  • Premiul III – echipa împreună cu profesorul va merge la Salonic-Grecia la deschiderea Festivalului Internațional de Film de la Salonic (# TIFF59) din 1 noiembrie 2018.
Toate aplicațiile trimise vor fi publicate și diseminate la nivel european.

Este o oportunitate pentru toate școlile IPT din România de a se face cunoscute în Europa și de a promova bunele practici din domeniul formării profesionale.

Mai multe detalii găsiți în leaflet-ul de mai jos.


Fișiere atașate: